2022. április 4., hétfő

...magunk kell, hogy megegyük


Erről beszélek állandóan, hogy föl növesztünk egy szellemi törpéknek a csordáját, és rászabadítjuk őket az országra, mert nem Európára, mert őket úgy kirúgják Európa összes országából, hogy azt se tudják, hogy hol van a határ! Mert hülye mindenhol van! A gagyi diploma nem kell sehol! És utána itt maradnak a nyakunkon! A szart amit termeltünk magunk kell, hogy megegyük.

Ha egy ország magának hazudik, és nem képes szembesülni a tényekkel, az előbb utóbb úgyis a törvények.. higgyék el a történelemben is vannak törvények, a gazdaságban is vannak objektív törvények. Ha én azt mondom, hogy a kő nem lefelé esik, hanem fölfelé, mondhatom! Nem érdekes, földobom, úgyis fölfelé esik, bumm, kész, le van szarva. Na ezt csináljuk, földobjuk a követ és hangosan üvöltünk, hogy a kő márpedig fölfelé esik, nézze mindenki. Csak az, aki ezt kiabálja tudják mit csinál? Félreáll és a másikat csapja össze, és akkor ha ha ha!

Mint Kossuth apánk, aki elment Turinba és onnan irogatta a hülye leveleit, és itt hagyott mindent a szarban, ő meg élt 92 éves koráig, és közben fiatalokat tettek akasztófára. És ő a Kossuth apánk! Már fiatal koromban is utáltam a Kossuthot, egy szószátyár, aki belezavarta az országot egy forradalomba, és utána elhúzott a picsába, mikor szorult a hurok. Ez becsületes dolog? Mint ahogy az sem volt becsületes, amikor ügyvédként ellopta az árvák pénzét, amit rábíztak. És ő a nagy Kossuth apánk. Ez olyan, mint a Ferenc József atyánk. Hülyék vagyunk mi, higgyék el, csak nem szembesülünk vele.