2017. október 13., péntek

Pótcselekvés

Posztmodern esetekben úgy nézz ki, a pótcselekvések világát éljük. A mesterségesen felkorbácsolt vágyaink hullámvölgyében lubickolunk kielégületlenül, amitől csak elégedetlenek leszünk, és ettől aztán szenvedünk meg pótcselekszünk, hogy vágyainknak kedveskedjünk, mert a pótcselekvés már csak ilyen, hogy felkavar, miközben megnyugtatni szeretné a felesleges és hiábavaló e e e e epekedést, e e e e epekedést, hiábavaló epekedést, hiábavaló e e e e epekedést. Nem jön be  a pótcselekvés, miközben megnyugtatni szeretne, de ez csak egy hiábavaló e e e e epekedés, hiábavaló epekedés, hiábavaló e e e e epekedés.

Nem jön be a pótcselekvés, de ha mégis bejönne, akkor is egy pótlékot jelentene, egyfajta túlcsorduló e e e e epekedést, e e e e epekedést, e e e e epekedést, e e e e epekedést, hiábavaló e e e e epekedés, hiábavaló epekedés, hiábavaló epekedés, epekedés, mega, mega, mega, epekedés, epekedés (ṁega), epekedés (mega) a felfokozott vágyaink iránt. (Mega!)

E e e e epekedés.

Kell valami pótlék, ha már szétesett a kép, egy túlcsorduló e e e e epekedés, túlcsorduló e e e e epekedés, e e e e epekedés.

Epekedés, e e e e epekedés.

(Szóval még egyszer vegyük át.)

E e e e epekedés, e e e e epekedés, (kell valami pótlék) e e e e epekedés, (ha már szétesett a kép) e e e e epekedés, túlcsorduló epekedés, hiábavaló e e e e epekedés (kell valami pótlék), e e e e epekedés (ha már szétesett a kép), (epekedés), a felfokozott vágyaink iránti, hiábavaló e e e e epekedés, túlcsorduló (hiábavaló) e e e e epekedés, e e e e epekedés (kell valami pótlék, ha már szétesett a kép), e e e e epekedés...





feLugossy László: Epekedés
Részlet a Nyaralj ködben a Mirákulum szájton című (hozzávetőlegesen) zenés filmből
Közreműködik: Láng Annamária
Zene: Laca és a Poszthús