2016. szeptember 14., szerda

Kvóta

A népszavazásról

1. Itt az új nemzeti színű plakát, rajta: "szavazzunk nemmel!" Nem az, hogy szavazz, hanem szavazzunk. Ez a kis különbség óriási. Tendenciáról van szó, hogy mást ne említsek: az olimpia után a miniszterelnök kijelentette, hogy baj van velünk magyar férfiakkal. Kevés aranyat szereztek a férfi versenyzők, tehát baj van az össze magyar férfivel. Emögött annak sulykolása áll, hogy nem vagyunk egyének, csupán egy nagy egész alkatrészei.

2. A szavazás egyszerűen arról szól, hogy felhatalmazást adjunk a rendszer további kiépítésére, és arról, hogy lemondjunk maradék szabadságjogainkról a totális kollektivizmus javára.

3. Nem kérdés, hogy lesz-e Európai Egyesült államok, csupán az, hogy szabad emberek társadalma lesz-e vagy sem.

4. Nem kérdés Magyarország hanyatlása, mert a vezető réteg nem versenyben jutott pozícióhoz politikában és gazdaságban, hanem megbízhatóság alapján.

5. Magyarország politikai rendszere a félelemre és a gyűlöletre épül. Orbán tarsolyában mindig van valami aktuális gyűlölni való, amitől félni lehet, és amit ezért gyűlölni kell. A gyűlölet összeköt a gyűlöletkeltővel, a félelem kiszolgáltat a hatalomnak.

6. Nemmel keresztények nem szavazhatnak.