2015. július 27., hétfő

Szemétdomb



Egy szemétdombra szültek, kezdte a műsort Laci bácsi, majd bemutatott egy nagyot - mindenható kormány. Később jött a Magyarország mi a fasz van veled. Nem volt jó kedvében ezt a kibaszott helikoptert vigyék a fejem elől. Mi a fiúval a léghajó közelében voltunk, a drónt röpítő bácsi mellett. Ott is volt probléma, egy kapatos úr zavarta a drónos bácsit. Előző nap a Rúzsa Magdi, na ő nekünk valahogy nem jön be. Akkor már inkább az Enter Shikari. A fiú szerint olyan Para-Kovácsnak való zene.







Punkakot is láttunk, ugyanúgy néznek ki mint a negyven évvel ezelőttiek. Azután jött a Tankcsapda. Igen, régen apa is zenélt, olyan Para-Kovácsnak valókat. Ismerős lányok is voltak a Plazából. A távolban villámok világítottak, miközben arra gondoltam, itt mindenkit egy szemétdombra szültek.







Másnap Anna-nap volt. A Kenézynél a mentőhelikopter felszállását néztük, azután a mentőállomáshoz mentünk. Este volt már, a szomszédos autóbuszállomásról indultak az utolsó távolsági járatok. Szomjasak voltunk, de vasárnap volt. A Plaza is bezár mire odaérnénk. Haza sétáltunk hát az éjszakában.